20/4 - 2013

Här är några bilder från igår när vi firade Ellen.

19/4 - 2013

Freeeeeedag - Efter skolan gick jag, Torun och Linda till stan och fixa lite saker till imorgon. På kvällen träffade jag dessa snyggingar hos Isabelle, vi lagade tacos och snackade massor. Lite senare mötte vi upp Torun hos henne och satt där och snackade.
Verkligen glad att jag har er tjejer! 

18/4 - 2013

Skönt att veckan snart är slut, det jobbigaste var nog fysikprovet som vi hade idag. Annars då? Jo i torsdags byggde jag klar min fågelholk på teknikvetenskapen. Idag på idrotten fick vi välja att ha spinning eller löpa utomhus, jag var en utav väldigt få som valde att springa ute i spöregnet - Rätt skönt faktiskt, även fast det bara blev en 5-7 km runda.
Mitt peacemärke blev lite snett dock...

I used to know you so well...

Jag är så trött på svek, lögner och brutna löften - Du ser bara sämre ut när du står där, inte vet vad du ska säga när jag redan vet allt. Patetiskt. Men vet du vad som är mer patetiskt? Att jag förlåter dig varenda gång. Undrar egentligen hur många gånger jag har förlåtit dig för att jag inte vill förlora dig. Vet att du inte läser min blogg, det är därför jag skriver det här.
Men man brukar ju säga, om de inte går efter dig när du går ifrån, fortsätt gå. Så det är precis vad jag tänker göra. Fortsätta gå. I'm a slow walker, but I never walk back... 

13/4 - 2013

Vart och träffat några fina tjejer på stan idag, blev en fika och massor av snack.

13/4 - 2013

Vart och träffat några fina tjejer på stan idag, blev en fika och massor av snack.

12/4 - 2013

Hann inte uppdatera igår, men efter skolan gymmade jag. Sen tog jag mig till Torun och vid tio blev vi hämtade av Linda och drog ut till Sävsta. Kvällen i övrigt vart ganska bra.

4/4 - 2013

Spenderat hela dagen med Wilma och Esmeralda, har haft det riktigt bra. Vart i ishallen mellan två till sex och haft mina sista ispass för säsongen, tråkigt men samtidigt skönt... 

3/4 - 2013

Idag har jag fått några små saker gjorda - Städat mitt rum, eftersom jag inte hade träning så var jag även ute och sprang. Kvällen spenderades med Torun och det blev riktigt bra.
Lukas och jag har lätt bästa humorn, borde skaffa serie och grejer.

2/4 - 2013

Fanny väckte mig bra tidigt för att hon ville åka till Västerås, haha söt... Fick med mig lite små saker hem, mest till sommaren dock. Annars har jag bara haft ett ispass idag.

Whatever we had, can we have it back?

Vaknade jag rätt sent, skönt att bara sova ut... Vart nere i ishallen och haft ispass och fys. Nu sitter jag bara i sängen, myser och dränker mig i musik. Urbanears, choklad, jordgubbar, ny tidning, knästrumpor, stor vit stickad tröja - Bästa känslan.


RSS 2.0