Hitta detta i arkivet från 2011


Tar du åt dig?


18/1 - 2013

Så kom den efterlängtade fredagen.. Var i skolan som vanligt och på kvällen mötte jag upp Torun och Freja på Astas för middag, sen tillbringade vi resten av kvällen hemma hos Torun.

Har inte ens en reserv..

Hade bara en lektion idag så slutade strax efter tio. Träffade upp några vänner och åt ute, åkte sedan med min mor till Västerås för att lämna in min mobil, skärmen skulle egentligen bli fixad på en timme men de hade inga tillbehör inne så lämna kvar mobilen, förhoppningsvis kommer den tillbaka i slutet på den här veckan eller tidigt nästa. Hann även titta in på några butiker och fick med mig tre bondelid tröjor och en puderborste hem. 

Toooooorun

Idag fyllde min bästa vän år, firades med middag med tjejerna. Jag älskar dig så!

Don't stop when it hurts, stop when you're done.

Skolan drog ju igång i onsdags. Har bara gått två dagar och förstår redan hur tuff denna termin kommer bli. Träningssäsongen är också igång och har en morgonträning runt sju, skola till fyra och eventuellt en kvällsträning. Tänkte att det skulle bli skönt att komma in i rutiner men börjar redan ångra den tanken.

Jag vet inte ens..


2013 - CompilationN Y Å R S A F T O N 2 0 1 3 / 2 0 1 4

2014... Ge mig nya utmaningar, nya chanser, nya drömmar, låt mig träffa nya härliga människor, få mig att skratta mer, gör mig till en bättre människa - Överraska mig.

RSS 2.0