30/6 - 2014

Strax efter tolv mötte jag upp Leila och Elin på Vita Elefanten för lunch, efter åkte vi hem till Leila och gjorde inte så mycket, kollade film. Stanna inte länge alls, utan vid tretiden åkte jag med mina föräldrar för att kolla efter en ny soffa och stannade i Västerås över middag.

Uppdatering på veckan

Precis som vanligt är jag urkass på att uppdatera och precis som varje år runt den här tiden, har jag fortfarande inte kommit in att det är sommarlov, men ändå passerar tiden snabbare än någonsin. Men denna vecka har jag ändå hunnit spendera lite tid med både Elin och Torun, sen på torsdagen träffade jag några tjejer för middagsmys.

Midsommar ♡

Träffa tjejerna tidigt på dagen, då vi gav oss ut för att fylla en korg med blommar till våra midsommarkransar, sen gick vi hem till Isabelle för tårta och pysslande av kransar, var faktiskt den första kransen jag gjort själv och blev riktigt nöjd. Vi grillade senare på kvällen och sen kom resten av tjejerna över och kvällen avslutades ute på landet.

Glad midsommar!


Firar Sanna & Lovisa 18 år!


Första helgen av sommarlovet

Tillbringade den större delen av fredagen med mina klasskompisar hos Leila med mat och lekar, en perfekt start på det efterlängtade sommarlovet även om vädret inte riktigt var på vår sida. Lördagen bjöd på mer festligheter men denna gång i Veckholm.

S K O L A V S L U T N I N G - 2 0 1 4


7/6 - 2014

Träffade Elin och Rebecka tidigt på eftermiddagen då vi bara var ute och spelade volleyboll, sen helt improviserat byggde vi ett upp volleybollnät, haha kanske inte världens bästa men... Killarna kom över, vi spelade lite och åkte och käka, direkt efter drog vi till Klosterparken för mer volleyboll och kvällen avslutades hemma hos Lukas med lcs. Så nu är jag bara trött med så otroligt ömma handleder efter en hel dag med volleyboll spelande.

5/6 - 2014

Nu har jag kastat in fyra inlägg på en dag som ni kanske märkt och det handlar inte om att jag inte haft tid utan att jag bara inte orkat, förra veckan gick jag bara två dagar i skolan och denna vecka behövde jag gå tre, men har fortfarande en del grejer kvar att göra. Nu i torsdag var jag och kollade på studenterna och på kvällen var vi hos Isabelle med tjejerna. 

1/6 - 2014

Min söta lilla kusin dansar i Streetfeet och jag var och kollade på en av deras dansshower i söndags, alla var jätteduktiga och får mig faktiskt att sakna dans lite...

RSS 2.0