Du är aldrig fullt påklädd utan ett leende

Nu har det gått ungefär en och en halv vecka sen jag flyttade till Linköping och ungefär halva nollep har gått. Imorgon är det München Hoben, vilket är en stor ölfestival som årligen arrangeras av LinTek, utöver det finns det fortfarande en hel del aktiviteter som jag ser fram emot. Längtar speciellt till första oktober, då det är mitt inflyttningsdatum i Norrköping. 

Men allt detta är nytt för mig, och trots alla dessa fester, aktiviteter och matteplugg som håller mig upptagen nästan varenda minut kan man inte låta bli att sakna familj och vänner, inga konstigheter direkt. Men saknar alla lite extra då ni hör av sig och berättar hur ni ska ut och resa och upptäcka olika delar av världen, medan ni andra berättar att ni ska iväg och plugga i olika städer, vissa är bara borta några månader medan andra är borta flera år. Eftersom jag inte bloggat speciellt mycket på senaste tiden kollade igenom en mapp med lite blandade bilder och hitta dessa... hur härliga?


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Läs detta innan du kommenterar! Om du frågar en fråga men inte lämnar någon blogg/mejl -adress så får du återvända hit för att läsa mitt svar till din kommentar.
Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress? (Bara jag som kan se den sen)

URL/Bloggadress:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0