M O R - F Ö D E L S E D A G S F I R A N D E

Idag är ingen vanlig onsdag, dagen är nämligen planerad till punkt och prickar för att överraska min mor. På eftermiddagen åkte jag med klassen till Stockholm för att besöka den Kungliga Dramaten. Efter runturen på dramaten fick vi någon timme att äta innan vi skulle se pjäsen Rickard III - Shakespeare. Jag avlägsnade mig strax innan pjäsen för att möta upp familjen, vi hade bokat bord på mammas favoritställe i Stockholm, då även min syster och Viktor hade kommit hem från Linköping för att överraska mamma.

13/3 - 2015

Hade inget ovanligt i skolan idag utöver ett utvecklingssamtal. Men efter skolan hade jag piano lektion, ett träningspass och ett jobbpass. Det går inte att beskriva hur stressig denna skolvecka har varit eller hur stressig nästa vecka kommer att bli för mig. Har inte ens sett fram emot helgen då jag vet att jag endast kommer sitta fastklistrad vid skolarbete och imorgon är det dessutom första dagen på mitt andra jobb, önska mig lycka till!

Förhoppningsvis faller bitarna snart på plats.

Med cirka en månad kvar till man kan börja ansöka till olika högskoler och universitet känns det dags att börja göra sin research. Har samlat på mig en hel del information under senaste året och bara förra veckan var jag och besökte Uppsala universitet och IBM. Satt ett bra tag med näsan i alla olika slags utbildningar, har rivit ut sidor, ringat in, kryssat, antecknat, sökt skolor och antagningspoäng... Men har fortfarande ingen aning vart jag är på väg. Har haft stor ångest inför detta val sedan långt tillbaka, men just nu känns det bara som att jag borde låta allting gå sin egna väg och förhoppningsvis faller bitarna snart på plats.

New in - Marc by Marc Jacobs


8/3 - 2015

Tillbringade lördagseftermiddagen med mina små kusiner, vi var på två systrar och åt lunch. Senare på kvällen träffade jag Rebecka innan vi gav oss av för att träffa resten av tjejerna hos Isabelle, kvällen bjöd på lite festligheter inne i stan. Men nu ska jag sätta igång och plugga, har en hel del som ska göras nästa vecka.

Studentklänningar jag har kikat på

Har kollat runt lite efter studentklänningen ett bra tag nu. Och jag hade verkligen inte tackat nej till att bära någon av de här klänningarna nedan den 5 juni, hade dock helst velat ha den första eller den andra, men båda var slutsålda. Den tredje är lite lättare och har inget spetstyg, men den är rätt lik i ryggen så har bestämt mig för att köra på den nu.

RSS 2.0