29/3 | 2/4 - 2016

Tänkte köra en snabb update veckan då jag var hemma...

29/3
-  Som jag skrev tidigare tog jag ett tidigt tåg hem från Alingsås, så jag hann luncha med Paulina innan hon skulle åka hem till Linköping för att hinna skriva en tenta.
 
30/3 - Dagen startade med att jag tog en prommenad med Torun och Isabelle. Eftersom jag inte hade vart hemma sen jul och Isabelle precis kommit hem från sin Asienresa så fanns det en del att prata om. Efter en rätt lång prommenad gick jag hem, senare vid fyratiden hämtade Torun upp mig för en fika på Magnifik. Efter fikat blev det raka vägen hem till kusinerna.

31/3 - Jag hade en tid på Askungen för att plocka brynen på förmiddagen. På kvällen blev det filmmys med Issa och Becka med grönsaker och dipp framför Hitta Nemo. 
 
1/4 - På dagen hängde jag hos kusinerna, vi pysslade lite och jag lärde de hur man fingervirka, jag har inte gjort det sen lågstadiet och ska jag vara ärlig var det faktiskt lite knepigt. På kvällen träffade jag Alex, Sebbe och Ali, vi hängde som vanligt framför TV:en med massa tjockismat och snack.
 
2/4 - Tidigare hade jag, mamma och pappa planerat att åka och tillbringa en heldag i Stockholm, och så blev det också. Det blev dim sum på Shogun, en liten shoppingrunda och hotpot hemma på kvällen. 


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Läs detta innan du kommenterar! Om du frågar en fråga men inte lämnar någon blogg/mejl -adress så får du återvända hit för att läsa mitt svar till din kommentar.
Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress? (Bara jag som kan se den sen)

URL/Bloggadress:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0