Från Norrköping mot Enköping!

Canon EOS 700D | Sigma 30mm f/1.4

Med sista tentan skriven i torsdags bar det av till Enköping i lördags. Mina föräldrar och hämtade mig med bilen så jag kunde packa med lite extra väskor till sommaren. De kom runt tolvtiden, vi åt lunch och packade ihop resterande saker som jag hade kvar. Vi lämnade lägenheten skinande ren och åkte till Linköping för att hämta upp lite saker som min syrra ville ha hem. Sista stoppet innan vi kom hem var hos min moster som fyllde år, vi stannade där en kort stund och åt tårta innan vi far hem. 
 
Men tänk vad tiden bara flyger iväg, tänk att jag nu är klar med första läsåret på min denna utbildning. Allt jag har vart med om dessa två terminer bara, kravaller, finsittningar, fulsittningar, tentor, omtentor, programmering och matteplugg som har hållt mig upptagen varaenda minut jag har vart i Norrköping. Det är förvånandsvärt vad mycket som har ändrats också, jag flyttade till en helt främmande stad, skaffa min första lägenhet, hittat min kärlek, hittat vänner som det känns som jag känt hela livet. Jag har nog aldrig känt mig mer hemma än så.

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Läs detta innan du kommenterar! Om du frågar en fråga men inte lämnar någon blogg/mejl -adress så får du återvända hit för att läsa mitt svar till din kommentar.
Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress? (Bara jag som kan se den sen)

URL/Bloggadress:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0