28/3 - 2016 ♥

Efter frukost åkte vi in till stan och eftersom det var fint väder tog vi oss en glass. Annars gick vi bara runt och kikade lite. När vi kom hem bestämde vi oss för att ta oss ut i skogen, som ligger strax bakom deras hus. Viktor visa mig några fina platser och sen fotade vi lite. Imorgon bär det av till lilla Enköping för min del. Jag bokade ett rätt tidigt tåg, så nu ska vi krypa till sängs och kolla på Hajar som hajar! Godnatt!


27/3 - 2016

Vid tolvtiden tog vi bilen till Göteborg för att spendera resten av dagen där, vi gick på NK och Nordstan. Viktors föräldrar stannar kvar på Tjörn en dag extra, men vi beslutade oss för att ta oss tillbaka till Alingsås redan ikväll. Eftersom det var påskdagen stängde butikerna en aning tidigare, så det blev också en tidigare middag. I övrigt så fick jag med mig två produkter från MAC hem. När vi kom hem somnade jag faktiskt en stund, sen åkte jag och Viktor till Ica och köpte frukt till att göra fruktsallad, resten av kvällen spenderades framför TV:en.
 

26/3 - 2016 | Påskafton

Idag stod påskäggsjakt på schemat, de har som tradition att "barnen" går och letar godisfyllda påskägg på berget utanför morföräldrarna. Där fick jag bland annat träffa en del av Viktors släkt.

Det är väldigt mysigt ute på Tjörn och deras sommarstugan är relativt nära vattnet, så jag och Viktor bestämde oss för att åka ner och bara gå runt lite. Det var väldigt kallt trots att solen sken, så det blev en rätt kort prommenad. På kvällen blev det påskbord och musikquiz med släkten, vilket var väldigt trevligt!


25/3 - 2016

Vid ett tog Viktor, jag och Joel bilen upp Tjörn för att möta upp resten av deras familj, det tog strax över en timme och köra, på vägen stannade vi till på BK i Stensung för lite lunch. På kvällen blev det finmiddag och då fick jag även träffa Viktors morföräldrar och syster. Annars en väldigt lugn dag med mycket yatzy spelande.


24/3 - 2016

Vi vaknade rätt sent och åt frukost. Viktors föräldrar åkte ut till deras sommarstuga på Tjörn, planen är att vi ska ta oss ut dit imorgon och spendera några dagar där med påskfirande. Vi tog det lugnt hemma och sen visade Viktor mig runt lite i Alingsås innan vi åkte och handlade tacos och mys inför kvällen. 

Viktor har världens gosigaste katt, synd bara att jag är jätteallergisk mot pälsbollen.

23/3 - 2016

Då var tenta-p slut för denna gången. Matten slutade inte lycklig och programmeringen hann jag inte ens oroa mig för, jag stressade hemmåt direkt efter tentan för att packa och städa lite innan tåget gick. Vid sjutiden kom jag och Viktor hem till honom i Alingsås och åt pizza till middag. Vi satte på en film och slocknade rätt tidigt, men who can blame us? Vi var helt slut efter fem timmar i en datorsal.


12/3 - 2016

Jag och Viktor vaknade lite tidigare denna lördag för hinna ta pendel till Linköping för att hälsa på min syster och Viktor(2). Det blev först en sushi lunch på Stora Torget och lite prommenerade. Sen på kvällen stod hemmagjorda dumplings på menyn, det tog sin tid och resultatet blev 118 riktigt goda knutna dumplings!


5/3 - 2016 | Vårkravallen

Stannade uppe ett bra tag för att sy på bokstäverna på min ovve, trots alla syjuntor jag vart på har jag knappt fått på hälften av mina märken och allra minst mitt namn (alla revärer är inte ens påsydda). Så nu kändes det som det var dags att få lite gjort på min kära ovve. Vaknade rätt sent på lördagen och det dröjde inte länge innan Johanna droppade in hos mig innan vi skulle gå till Lucas. Vårkravallen bjöd på många festligheter då även eCant outades och får nog säga att det var den roligaste kvällen ute på länge!
Härligt med photo booth bilder, som numera sitter på mitt kylskåp!

RSS 2.0