Heldag i Göteborg | 14-15/7 - 2017

Sony Alpha6000 | 16-50mm f/3.5-5.6
 

Jag utnyttjade mina två timmar flex och slutade tidigare på fredag så jag kunde ta tåget ner till Alingsås och ändå komma fram i rimlig tid. När jag kom fram hade Viktor lagat middag för oss, vi gjorde inget speciellt efter, spelade lite brädspel med hans bror och tog en cykeltur för att kolla på lite djur i som fanns en bit bort.

På lördag hade vi sedan tidigare planerat att åka till Göteborg så sagt och gjort, när jag fyllde 20 fick jag presenten ”Brunch och bubbel för två” av några tjejkompisar, tanken var att vi skulle utnyttja den men när jag sen några veckor tillbaka ringt och försökt boka i både Göteborg och Stockholm har de tyvärr vart sommarstängt. Så istället åt vi lunch på en taiwanesisk restaurang, gick i butiker, Viktors föräldrar bodde nere i sommarstugan, men åkte till Göteborg för att äta middag med oss, vi åt på en fransk restaurang och då tog jag såklart moule frites. Mätta och belåtna åkte vi hem till Alingsås endast för att upptäcka att Viktors cykel blivit stulen, ett riktigt kass avslut på dagen.


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Läs detta innan du kommenterar! Om du frågar en fråga men inte lämnar någon blogg/mejl -adress så får du återvända hit för att läsa mitt svar till din kommentar.
Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress? (Bara jag som kan se den sen)

URL/Bloggadress:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0