Det är tjejer som ni jag kan kalla bästa vänner ♥

Var ute och åkte ring med Beckas båt igår efter skolan. Har ont i hela kroppen nu, men det var grymt kul, kallt och läskigt. Och sen så regna det ju ett tag också...
Efter stack vi och käka på Papillon.. Sen så träffa vi Jocke och de bara.

Heeelgen

Fredag: Hade tacomys med tjejerna, sen åkte vi ute med Villes båt... Och campa på gatan.

HAHAH och i lördags lurade vi Sanna att köpa tårta till oss. Vi var hos Lukas ett tag, sen till donken och då fick töntar jocke, robert, lukas, raja, torun och jag för sig att vi skulle cykla igenom allen två varv vid två på morgonen utan lampor.. De är nog det fegaste och dummaste människorna jag känner! Efter drog vi till Robin o kollade på film...

Söndag:


16/8 - 2012 - RIP SOMMARLOV

Första dagen på gymnasiet avklarad nurååååå! Hamna i en liten random klass... För er som inte vet så ska jag börja i ettan på Teknik i B. Ska bli spännande, men blev delad från många av mina närmsta vänner. Men gymnasiet är en ny tid och det betyder inte att jag aldrig mer kommer träffa dem! Här kommer en liten bildbomb på...

13-14/8 - 2012

Igår träffa jag Ellen eftersom hon hade kommit hem från Gotland, vi drog till Sanna. Fick milkshake av Tim... Sen senare på kvällen träffa jag Freja och Lukas och de, dip dyea håret blått också!
Så sorligt, insåg att det är sista kvällen man kan vara ute riktigt sent på detta  sommarlov, fml. Men imorgon blir det Stockholm med tvillingarna..

12/8 -2012

Idag så var jag och spela fotboll med några töntar, sen drog vi till Max ett tag och chilla..
Ni får nöja er med dåliga kvalitet bilder från instagram... Orka inte fixa, tänker bara sova nu! 

10/8 - 2012

Igår så var jag ju på Arosfortet och allt blev inte så lyckat... Vi hade ju tänkt att ta tåget vid tio, så jag och Lukas stod där som idioter medans Sanna och Elin hade försovit sig, så vi åkte vid tolv istället. Och när vi äntlien kom fram så gick vi vilse i Västerås, två timmar i spöregn, just great!Sen sov jag hos Sanna och vi skulle egentligen till Torun på hennes lilla grej, men träffade Albin, Tim och de istället... 

Sådär lagom tjocka

Bakat hallon nutella cupcakes, vi hade lite nutella kvar från igår så... Varför inte?

Picknick

Har haft en riktigt mysig dag med freeejzor och Elin vid hamnen... Vi hade köpt massor av gott och sen satt vi bara vid en brygga och prata..
Ni ska verkligen vet hur glad jag är som har så underbara vänner som er, ni är guldvärda!

Vila i frid Linus ♥

Idag hade du din begravning, kl 11:00 i Litslena kyrka. Jag hade inte modet att ta mig dit. Och jag vet att jag kommer ångra det.

Men...
 
Jag tror inte jag riktigt har insett det här ännu. 
Att du inte finns här längre. Jag tror inte jag riktigt vill inse.
Linus, jag har känt dig ända sen jag var 3, du var min första vän.
Jag har insett att under det här 13 åren jag känt dig, så har jag ibland vart tjafsig och så. Men du har inte vart negativ tillbaka alls. 

Sista gången jag såg dig var nog hemma hos Sanna. Några dagar innan jag skulle åka till Taiwan och precis samma dag jag kommer hem fem veckor efter, ett tag efter midnatt påväg hem från Lukas får jag beskedet att du lämnat oss. Jag tror jag aldrig mått så dåligt, den värsta känslan man kan få.

Och nu skulle jag kunna skriva i flera timmar hur underbar människa du är. Men det gör mig bara mer ledsen. Det finns såklart massa andra saker jag också skulle vilja skriva, men det tänker jag verkligen inte göra på bloggen.

Jag antar att det inte längre kommer bli några mer historier om när vi var små skitungar, om hur gangster jag alltid va eller "Sluta vara så negativ Emelie"

Men Linus, du var legendarisk.

RSS 2.0