Q/A - My closest friends..

Vem/ vilka är dina bästa/närmsta vänner och vad är det bästa med dem?

Tänker börja med Isabelle och säga att hon är rätt galen med skön humor. Vi har rätt mycket gemensamt, med hennen kan jag vara ärlig och hon är en bra lyssnare som tänker på alla. En annan tjej jag har hängt ihop med riktigt länge är nog Torun. Hon är den person jag kan prata allt mellan himmel och jord med, hon ställer alltid upp för mig, i övrigt är hon är riktigt omtänksam och gullig person som tänker alldelse för mycket.

Linda är en riktigt mysig människa, det är svårt att förklara med det känns som hon alltid finns där för en och sätter alltid andra människor framför sig själv, vilket inte är så bra för henne själv i vissa fall. Det jag gillar bäst med Ellen är att hon är kortare än mig! Nej men hon är en riktigt ärlig tjej som jag vet att jag kan lita på i alla situationer. En annan bra sak med Ellen är att jag kan vara jättebanslig med henne, kan precis vara mig själv.


En riktigt förstående tjej är Freja, hon är en bra lyssnare som alltid kan muntra upp en och ge råd. En annan sak med henne är att hon tycker jag har skön humor och det får mig att känna mig bättre. Sanna Sandlåda är någon jag glidit ifrån senaste året, men jag vet ändå att hon alltid skulle finnas där för mig. En riktigt skön tjej med samma humor som mig. 

Amanda är en tjej har jag kommit mycket närmre det senaste året vilket är väldigt roligt, hon är verkligen en galen tjej och man förväntar sig inte att hon ska vara så skön med tanke på hur snygg hon är. Rebecka är en fin tjej som jag har gått i samma klass som i flera år och två ord som beskriver henne är nog "vänlig och pålitlig".

Samtidigt känns det som det är våra olikheter gör oss så bra...

Lite coolt att jag fick den där lyckokaka dagen innan jag skrev den här..

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Läs detta innan du kommenterar! Om du frågar en fråga men inte lämnar någon blogg/mejl -adress så får du återvända hit för att läsa mitt svar till din kommentar.
Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress? (Bara jag som kan se den sen)

URL/Bloggadress:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0