Huvudstaden med Torun


J U L A F T O N

Bara det gamla vanliga, umgås med släkten, kolla Kalle Anka, äta julbord, träffa jultomten och öppna klappar. Här är lite bilder från min jul och vad jag fick...

God Jul ♥


Vad jag älskar med jullov?


23/12 - 2013

Slog in alla julklappar idag och det tog längre tid än jag väntat mig, särskilt när tejpen och saxen hela tiden bestämde sig för att gå spårlöst försvunna. Nej men jag skippade min träning på morgonen men körde träningen på kvällen. Konståkningen ger sig inte oavsett om det är dagen innan julafton. Sen forsätter de precis som vanligt den 26 december. 
Mitt rum är kaos.

Grattis Luke!

Var och firade Lukas som blev 17 år idag, med Sanna, pojkarna och smörgåstårtan. Hoppas du blev glad över presenterna och fick en riktigt bra dag med oss.

Grattis min Lego Star Wars älskande kusin - 7 år!


20/12 - 2013

Fredag - Sista dagen i skolan innan jullov, det bestod mest av lekar och fika. Vid fyra-tiden hade jag träning och sedan julshow. Och kvällen spenderades i Litslena Bygdegård med festligheter och härligt folk. En riktigt lyckad dag, men en aning stressig.

19/12 - 2013

Allt skolarbete avklarad för jullov! Och i torsdags efter matteprovet så får man se att det ligger en julklapp i skåpet - Hur snällt är inte det?

16/12 - 2013

Allt går så himla fort just nu... Veckorna har verkligen bara flygit förbi och jag har fortfarande en hel del med saker att göra, att köpa julklappar i sista minuten är så standard mig. Men idag har jag fått ett prov avklarat i skolan, två träningar och hunnit med lite julbak.

Kul att du bara hör av dig när du behöver något :)

Har inte hängt här på ett bra tag. Men har en del att göra i skola och med skridskorna innan jag kan ta lov. Några prov och uppsatser att göra och lämna in i skolan och ett program att visa upp. Finns egentligen inget speciellt mer att berätta angående det. Helgen då? I fredags var jag med pojkarna och i lördags åkte jag och Torun till Västerås.

Bilderna har jättedålig kvalitet eftersom de är tagna med snapchat.

Firar Rebecka!


Första advent

Igår så satt jag barnvakt åt mina kusiner när deras föräldrar skulle på julbord. Har verkligen fått in julkänslorna och det är så himla mysigt med julpynt. Det enda som saknas nu är väl snön... Och snart är det ny vecka så ska hoppa i sängen med min engelska bok. 

RSS 2.0