30/7 - 2013

Igår tränade jag under dagen och på kvällen var jag hos Freja och myste med tjejerna. 
Söt Ellen..

24 & 26 / 7 - 2013

Idag blev jag väckt tidigt för att åka och bada någonstans en bit bort, på kvällen träffade jag tjejerna, vi åt på Uno och senare drog vidare. I torsdag så hängde vi ett tag hos Amanda och sen åkte jag till Bresse... Finns egentlingen inte så mycket att blogga om.
(Till vänster idag och höger torsdag)

23/7 - 2013

Träffade tjejerna för lunch och senare på kvällen drog några av oss till Lukas och grillade...
Mycket Emelie cola idag, fan rätt schysst asså...

22/7 - 2013

Dagen började med lunch på stan med Torun och senare på kvällen åkte jag, Amanda och Freja till Västerås och kollade på Now you see me, den var asbra...

20/7 - 2013

Min gamla vän från Stockholm kom till lilla Enköping idag och träffade mig 

18/7 - 2013

Idag vid elva åkte jag, Ellen, Amanda och Freja till Fånö. Blev picknick, snack, sola och bada. Vattnet var kallt men det var nästan inget folk där alls... Åh precis vad jag behövde.

Random


Slödag

Känner bara för att vara inne och slöa.. Ligga i sängen och kolla på serier och äta massor av godis. Haha, jag kommer nog tröttna rätt så fort eftersom jag vill göra saker hela tiden. Men vi får väl se hur länge det här håller.. Ååh vad jag älskar sommarlov. 

14/7 - 2013

Middagsmys med mina fina

13/7 - 2013

Har suttit hemma hos Sebbe från igår och kollat klart på säsong 4 av Breaking Bad och spelat lite. På kväll träffade jag två fina tjejer, vi åt middag och kolla på bio.. Senare drog jag och Torun till Lukas och kolla på mer film. Kul liv, sitter alltid och kollar på en skärm..
Ska du inte sitta lite längre fram då?

11/7 - 2013

Idag kom mina fina vänner över till mig och grillade.. Eftersom de flesta ska åka bort eller redan är utomlands så bestämde vi oss för att ha en lite avskedsmiddag. 

9/7 - 2013

Min dag började med att familjen åt lunch på stan. Egentligen skulle vi åkt och plockat jordgubbar men det blev inte av, sååå vi köpte jordgubbar istället... Just nu sitter jag och myser i solen medan jag inväntar kvällens gäster som ska komma över och grilla.

2/7 - 2013

Träffade mina absolut bästa tjejer idag efter jobbet. Ville bara säga att jag är väldigt glad som har er! Men det blev iaf pizza, snack och en hel del skratt, vilket verkligen behövdes..

RSS 2.0