28/6 - 2013

Igår så var jag ute på landet med riktigt härligt folk. Jag åt middag och hade det trevligt med tjejerna först, senare på kvällen droppade det in lite annat folk och egentligen skulle vi ha badat men ingen fann orken.. Men jag hade iallafall en bra kväll!

23/6 - 2013

Igår var jag med mina fina tjejer under dagen, vi åt jag på wickmans och sen satt vi i solen. Skönt att bara vara med er och prata massor om allt mellan himel och jord...

Midsommar ♡

En bra kväll med riktigt härliga människor!

Glad midsommar!

Har haft lite dålig uppdatering senaste dagarna, men jag började sommarjobba på ett dagis i måndags. Och det är helt okej, kan vara lite jobbigt ibland (Jobbar från 8 - 15:30, måndag - fredag), men nu har jag klarat första veckan! Egentligen inte så mycket att berätta om det..
Men ikväll väntas iaf grillning, kubb och trekamp med lite folk.

16/6 - 2013

Idag fyller världens bästa Sandlåda år, så jag och grabbarna åkte och firade henne! Hoppas du fick en bra kväll med oss.. Och jag vill bara tillägga att jag ramlade på ett bord och dog.

Lets rock Enköping

Träffade mina underbara vänner idag, vi åt först och sen kollade vi på när Darin uppträdde och några timmar senare på Petter, var faktiskt bättre än vad jag förväntat mig, tack för en bra kväll... Tog även ett foto med Darin, men det behåller jag för mig själv, haha.

Skolavslutning!

Drog till Rebecka efter avslutningen och umgicks med några härliga vänner. Eftersom det var fint väder så chillade vi i poolen. Senare på kvällen åkte jag ut till landet för andra festligheter med lite annat folk och hade det trevligt. Kändes som en helt okej start på sommarlov, önskade dock att jag hade stannat längre hos Becka. 
Tog inte bilder på kvällen men här är några få på dagen, som jag fick tag på.

11/6 - 2013

Idag drog jag till skolan för att fixa lite små saker jag hade kvar, sen vid ett var jag golf caddie åt Johan - Eftersom jag lovat honom. Efter det drog jag och Jonte och kollade på Esk's fotbollsträning. Men pallade inte stanna där så länge, så jag drog hem efter ett tag. Vid nio åkte jag hem till Lukas där jag mötte upp grabbarna och Sanna, men nu så är jag hemma!
Tårta och grejer och grejer

10/6 - 2013

Chillade på hemliga stället vid solnedgången..

6/6 - 2013

Nu har jag kommit hem efter en riktigt mysig grillkväll vid vattnet. Kändes verkligen som sommarlov när satt ute på altanen och bara snackade om allt möjligt, blir verkligen glad när det är så ljust ute på kvällarna också. Nu är det bara 6 dagar kvar!
Haha vad gör jag?

Vart är granen natur?

Idag var jag nere på stan med några vänner och vi kollade när skrindorna åkte runt - Alla började tagga studenten, men för mig känns det långt kvar... Vi gick även ut och åt efter och det var rätt mysigt. Senare på kvällen så åkte jag och träffade några andra coola människor.

Visst har jag blivit duktig på att blogga?

Idag fick jag reda på mitt resultat på slutprovet i matte och jag är glad att jag klara det men ändå besviken. Jag hade inte förväntat mig något men ändå.. Förut hade jag så höga krav på mig själv. Att få MVG i alla ämnen och när jag väl fick ett VG kändes typ som IG. Nu är det väl dels för att det är nya betygsystem... Men jag vet inte, jag har bara slutat bry mig. Mycket tjat om skolan från min sida just nu, men aja ni som har känt mig längre vet hur jag var förut.

6/2 - 2013

Igår så sov min sötnos hos mig och idag har jag vart i Stockholm med familjen och Viktor. Nu sitter jag med en kopp med varmt och ska plugga. Fast som ni ser fungerar det ju inte, jag bloggar ju istället. Även fast det börjar gå mot terminens slut så känns det fortfarande som jag har massor kvar att göra. Och när jag får massor att göra så brukar jag oftast stänga av allting och inte göra någonting. Bra taktik va?

6/1 - 2013

Första Juni också min pappas födelsedag - Grattis! Somsagt så tillbringades gårdagen med tjejerna, vi hade först en mysig middag och sen åkte vi vidare till Ville. Idag så kommer min syrra och hennes pojkvän hem, vi och Torun ska åka kolla på en dansshow som min syrra ska medverka i. Sen så får vi väl se hur kvällen kommer tillbringas.
En lite suddig bild jag snodde från Freja

RSS 2.0