26/11 - 2013

Jag känner verkligen att jag håller på att bli förkyld, så det kommer inte bli någon mer träning för mig denna vecka. Har dessutom 70 sidor kvar i en bok som ska redovisas imorgon. Sen har de senaste dagarna vart riktigt slöa, även om jag än så länge haft rätt korta skoldagar. 

22/11 - 2013

Har dagen packad med saker att göra. Efter skolan ska jag och Rebecka hitta något en födelsedagspresent åt Märta som vi ska fira senare ikväll. Innan det ska jag träffa Torun och vi ska möta upp några tjejer för att äta. Och efter Märta så blir det lite andra festligheter hos Johan på landet.

21/11 - 2013

Startade skoldagen med simning, vilket gick bra  och avslutade skoldagen med ett utvecklingssamtalet som gick mindre bra - Men det hade jag ändå förväntat mig. Sen var jag med Sebastian till åtta och filmade med GoPro. Här är några härliga bilder från i somras.

Förlåt för att jag klagar.. Det är bara inte min dag.

Var hos tandläkaren idag och det värsta är att jag måste tillbaka dit redan imorgon. Vi har även simmning på idrotten imorgon. Jag hatar verkligen det... Och så avslutar jag såklart den perfekta dagen med att skippa träningen för ett utvecklingssamtal.
 Tomorrow will be a gooood day!

Dear math - I'm sick and tired of finding your "x"

Tar en paus från denna bok som misshandlar mig mentalt.

Sweater weather

Nu ska jag se till att jag blir aktiv med bloggandet!

The best revenge is massive success..

I fredags stannade jag och Sebastian i skolan till 21 för att bli klara med lite skolarbete. Kanske inte den roligaste fredagskvällen men jag fick en del gjort. Finns egentligen inget speciellt att berätta om helgen, blev ingen träning eftersom det var tävling.
Är på extra bra humör just idag. Hade sovmorgon och sen bara två lektioner plus att träningen gick oförväntat bra! Sen blir det bara ännu bättre när jag vet att jag har sovmorgon imorgon med..

8/11 - 2013


Varför är man inte ens förvånad?

Såklart har jag lyckas spräcka skärmen på mobilen. Knappt två månader höll den. Är det standard att jag inte kan ha kontroll på mobilen eller? 

A little party never killed nobody..

I fredags var jag på tjejmiddag hos Freja, det blev god mat och lekar. Och senare på kvällen drog vi vidare för lite andra festligheter..

RSS 2.0