Jag är dum i huvudet

Varför klippte jag kort? Hur kunde jag vara så dum? Vad tänkte jag med? Varför gjorde jag det här dagarna innan skolfotot? Jag har iaf vart i huvudstaden och klippt mig, fick även hem ett par dr.denim och en höstjacka från Zara. Blää
Kortet till höger är i bilen till Stockholm innan klippningen och dem åt vänter efter...

27/9 - 2013

I fredags firade jag underbara Isabelle med många nära vänner. Blev mat och många roliga lekar, hoppas du fick en bra kväll Sparven, det är du mer än värd! Imorgon blir det teknikfest!

Bad updates..

Tillbringade några timmar på söndagen hos Elin med Anna och vi bakade Cake pops. Till mig besvikelse ser de godare ut än det smakar. Resten av helgen då? Jo spenderade både fredagen och lördagen med Torun, vi har bara vart hemma, myst och tjockat oss.

If you fall I will be there

Firade finaste Catta igår, det blev god mat och roliga lekar. Resten av kvällen bestod av dans och skratt. Men imorgon drar skolan igång och riktiga träningssäsongen också...
- Ground

Why all this hate?

Vandrade ca 16 km idag, precis som alla andra tvåor på Westerlundska. Vi hade nämligen friluftsdag, vilket gick ut på att ta oss ut till Bresse, laga mat på stormkök och sedan tillbaka. Förstår mig inte på allt hat denna dag fått, tycker att det är mycket bättre än att få gå en dag i skolan. Efter så hade jag piano och träning. Imorgon blir det tre träningar och jag taggar till på måndag då min försäsong tar slut och vi kör igång på riktigt. Vill bara tilägga att jag bytte från Ledarskap och organisation till Idrott och hälsa 2, eftersom LED kändes värdelöst för mig då jag satt i elevkåren med idétorka och jag tror det andra kommer passa mig bättre.

Oj långt inlägg för att vara mig...
För er som inte vet fick jag nya mobilen förra veckan och nu har jag även fått hem skal.

Maybe i'm out of my mind..

Denna vecka var det skola som vanligt, på kemin fick jag och Kalle ha ett litet matlagningsprogram, nej men vi fick göra glass av flytande kväve och det var rätt coolt. I helgen var jag och firade Amanda med tjejerna och senare vid elva blev det vidare till Johan för lite andra festligheter.
Grattis igen Amanda och hoppas du fick världens bästa födelsedag!

2/9 - 2013


RSS 2.0