Do you have the balls?

I söndags spelade jag paintball för första gången i mitt liv, vi spelade i Västerås både inomhus och utomhus. Det var faktiskt roligare än jag förväntat mig fast det gjorde också ondare. Efter tre timmar av spelande åkte vi in till stan, åt lunch, jag åkte hem en timme och sen träffades vi återigen hos Becka och gjorde årets första dopp - 18 hela grader. Jag var så otroligt trött efter allt och hade dessutom ett stort prov dagen efter så vid nio tiden åkte jag hem medan de andra åkte ut till Bresse.

26/4 - 2014

Lördagsmorgonen startades med en frukostkorg från Lea's. Vid tio tiden hämtade jag och pappa upp Matilda för att åka till Sollentuna för några ispass. Jag kom hem vid fyra tiden och sov i princip till sju. Hade egentligen planerat och gå ut och äta med några vänner men just under den stunden kändes det skönare att sova.

Godnatt


Du är precis som alla andra

Tänk vad vädret kan göra med ens humör, har känt mig extra glad på dagarna för att solen vart ute och skinit... Har haft en relativt lugn vecka i skolan, har också kört min sista onsdagsträning i Sollentuna. Dessutom är det bara 46 dagar kvar till sommarlov nu!

Life is better when you're laughing


NA LCS 2014 Season på tre bilder #Bjergsenhype


Four Twenty

Började dagen med att möta upp dessa tre godingar på stan för lunch och så, sen vid femtiden gick jag och mötte upp Torun för att ta en promenad, men det var så otroligt varmt så det slutade med en kort promenad och raka vägen hem till mig. Snart blir det middag och ikväll har vi gjort lite planer i koffsan.

E L L E N 1 8 Å R !

I fredags firade vi Ellen som nyligen fyllt år! Firandet började med tårta, presentöppning och lekar. Sen bjöd kvällen på massor av dans och lite andra festligheter.

Inga autografer tack.


P Å S K Ä G G & K U S I N H Ä N G


16-17/4 - 2014


15/4 - 2014

På eftermiddagen kom Hamada förbi en stund och sen på kvällen kom Torun över för tjejmys. Asså jag vet inte vad det är med detta lov, men det känns inte ens som ett lov. Det är typ för jag inte är på läger och tränar, känns som jag har hur mycket fritid som helst... Sen så gör jag ju knappt något vettigt med tiden, vilket inte gör saken bättre.

De små sakerna uppskattas också..

Ibland kan en endaste liten komplimang förgylla hela din dag.
Precis på samma sätt som en liten kommentar kan förstöra hela din dag. 
 
På senaste tiden har dessa små komplimanger verkligen lyst upp mina dagar. Så om man har någon positivt att säga så tycker jag det är riktigt omtänksamt att säga det till den personen istället för att bara tycka och tänka för sig själv. Tycker att det är viktigt, viktigare än själv ta emot en komplimang. Men sen så finns det ju de här personerna som verkligen inte kan acceptera komplimanger, sånna man nästan blir lite irriterade på, men jag lovar er, de blir precis lika glad över det som vilken annan person som helst.. 
 
Och visst folk kanske gillar din bild på instagram och din status på facebook, men när var senaste gången någon stoppa dig för att ge dig en komplimang? Utan avsikt att få något ut av det.. Med bara en mening kan du kan öka någons självkänsla, du kan ge de något att le åt.Tänk vad det kan förändra någons dag.
 
Jag skriver allt det här men är själv riktigt dålig på att ge komplimanger, tänker alltid för för mycket och komplicerat "är det konstigt att säga det här? Tänk om det tolkas fel? Bryr jag mig för mycket?" Säääg det bara! För jag vet inte med er, men man blir ju själv lite glad när man märker att man gör någon annan glad. De små sakerna uppskattas också... Blev kanske lite för deep och det makear förmodligen ingen sense, men det är sent och jag är trött... 

12/4 - 2014

Lördagsmorgonen lyxades till med en frukostkorg från Lea's. Sen på förmiddagen gick jag på promenad med Torun och direkt efter gav det av till Stockholm med mor och far, där resten av dagens spenderades med shopping och god mat.

P Å S K L O V

Ska jag vara ärlig så har jag inte vart taggad över påsklov, inte för att jag inte gillar ledigheten.. Har bara inte känt något starkt behov av lov som jag brukar göra i övrigt. Men det sitter ändå rätt bra, inte så att jag vill klaga. Har dock inget speciellt planerat på lovet förutom träningar och lite andra festligheter.

I need a day in between saturday and sunday..

Första grillningen för i år gjorde i lördags med mina kusiner och lite andra gäster. På söndag hade jag träning på morgonen och resten av dagen tillbringade jag med tjejerna.

2/4 - 2014

Dagen startade med en kemilektion, brukar egentligen sluta fyra men kom undan lite tidigare från mediaproduktionen idag. Vid fyra mötte jag upp Matilda och lite efter halv åkte vi till Sollentunas för två pass mellan 18:00 - 20:00, kom hem strax efter nio och åt middag. 
Vet inte hur jag lyckades men snöret på min högra skridsko gick av under första passet, men Emma var räddaren i nöden med reserv edeasnören!

Önska det vore ett aprilskämt

När jag äntligen tror att jag fått lite ledighet från träningen, så får jag syn på ett mail med schema på fyspass de kommande veckorna. 

RSS 2.0