De små sakerna uppskattas också..

Ibland kan en endaste liten komplimang förgylla hela din dag.
Precis på samma sätt som en liten kommentar kan förstöra hela din dag. 
 
På senaste tiden har dessa små komplimanger verkligen lyst upp mina dagar. Så om man har någon positivt att säga så tycker jag det är riktigt omtänksamt att säga det till den personen istället för att bara tycka och tänka för sig själv. Tycker att det är viktigt, viktigare än själv ta emot en komplimang. Men sen så finns det ju de här personerna som verkligen inte kan acceptera komplimanger, sånna man nästan blir lite irriterade på, men jag lovar er, de blir precis lika glad över det som vilken annan person som helst.. 
 
Och visst folk kanske gillar din bild på instagram och din status på facebook, men när var senaste gången någon stoppa dig för att ge dig en komplimang? Utan avsikt att få något ut av det.. Med bara en mening kan du kan öka någons självkänsla, du kan ge de något att le åt.Tänk vad det kan förändra någons dag.
 
Jag skriver allt det här men är själv riktigt dålig på att ge komplimanger, tänker alltid för för mycket och komplicerat "är det konstigt att säga det här? Tänk om det tolkas fel? Bryr jag mig för mycket?" Säääg det bara! För jag vet inte med er, men man blir ju själv lite glad när man märker att man gör någon annan glad. De små sakerna uppskattas också... Blev kanske lite för deep och det makear förmodligen ingen sense, men det är sent och jag är trött... 

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Läs detta innan du kommenterar! Om du frågar en fråga men inte lämnar någon blogg/mejl -adress så får du återvända hit för att läsa mitt svar till din kommentar.
Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress? (Bara jag som kan se den sen)

URL/Bloggadress:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0