J U L A F T O N

Bara det gamla vanliga, umgås med släkten, kolla Kalle Anka, äta julbord, träffa jultomten.. 

Julmys och julklappsbyte med tjejerna


Bakade Emil minecraft födelsedagstårta..


J U L S H O W | 19/12 - 2014


It's that time of the year again.

Idag hade vi vår årliga julavslutning på teknik. Det är en stor tävling mellan mentorsgrupperna som går ut på att med hjälp av olika ledtrådar ta reda på bokstäver som sedan ska bilda ett ord. Ordet ska presentaras av varje grupp i idrottshuset för alla teknikarna på kreativaste sätt. Har som vanligt inte fått in att julafton inträffar nästa vecka. Men idag har jag agerat jultomte och gett ut lite tidiga julklappar till klasskompisarna och ikväll ska jag åka i EKK's årliga julshow, så jag kommer nog snabbt hitta julkänslan.

17/12 - 2014

Idag har vi i princip inte gjort någonting i skolan, vilket är superskönt. Eftersom det blev en rätt kort skoldag för oss beslutade vi att åka till Västerås för lite julhandel på eftermiddagen. Nu är jag förvånandsvärt klar med julklappsinhandlingen, första gången jag faktiskt är i god tid att köpa klappar; en hel vecka.

A little more persistence and little more effort...

I torsdags gjordes nationella i matte och förhoppningsvis kan man ta farväl av matte 4. Men det återstår fortfarande ett matteprov - fast i matte 5, fysikprov, presentationer och uppsats innnan jag får ta lov. Dock ska allt detta klämmas in på loppet av en vecka och hur jag ska schemalägga det med alla min träningar är det ingen som vet , så ska bli intressant att få ser hur det kommer sluta. I helgen har kollat på streetfeets julshow, sen har jag antingen suttit med näsan i böcker eller vart nere i ishallen med skridskor på fötterna. 

Fick hem Real Techniques med posten idag


Fira Elin och Rebecka 18 år!


Födelsedagskalas

Hade fullt upp igår, fick gå upp extra tidigt för att åka och förbereda lokalen inför Emil, Emma och Liams födeledagskalas. Direkt efter kalaset åkte jag ner till ishallen, tränade ett pass och var tränare passet efter. Efter passen åkte jag för att fira Elin och Rebecka med tjejerna!

Too much ego will kill your talent.


RSS 2.0