Glossybox - Februari


Life was so different this time last year.

En vanlig måndag vart det, med skola och två pass efter skolan. Idag hade jag ett prov i språk och sen ett pass efter skolan, träningen idag gick riktigt bra om man bortser från ett fult sår på smalbenet som jag fick när jag råkade komma åt med skenan på dubbel ögel.
En bild från 2012 med mig och Bob

22-23/2 - 2014

Igår hade jag en rätt fullpackad dag. Jag vaknade upp hos mina kusiner rätt tidigt, efter lite pyssel och lunch åkte vi och kollade vi på bio - Frozen 3D, sen blev det träning och jag åkte hem. På kvällen träffade jag upp tjejerna på stan och gick vi hem till Becka och hade myskväll. Och söndag morgon, alltså idag så var jag tränare. 

Yuna förtjänade guld, rikitgt osportsligt.

I onsdags jobbade jag i ishallen, i torsdags tränade jag och idag fredags ska jag vara tränare, sen ska jag hem till mina kusiner, men ska också försöka hinna klämma in en löprunda någonstans där i mellan, vi får se hur det går.

Har verkligen inte gjort något speciellt denna vecka om man ska sammanfatta den så har jag mest spenderat mina timmar i ishallen. Och nu när jag börjat jobba så är jag där alla dagar i veckan. Lite deprimerande att jag går in när det är ljust ute och kommer ut när det nästan är helt mörkt. Fast ska inte klaga, jag har ju valt det själv.
Adelina Sotnikova unfortunately won’t be remembered for her gold, but the girl who robbed Yuna Kim of her rightful place.

Siktar man lågt, hamnar man lågt.

Har haft en relativt lugn förmiddag. Jag körde ett ispass nu på kvällen och kände för att löpa lite ute medans jag var igång, ville mest göra upp för gårdagens skippade träningar. Men nu måste jag börja laga mat innan det blir alldelse försent.

Länge sen sist, men det känns som igår..

Har haft en riktigt bra och livlig dag. Dagen började med att jag träffade upp Freja, Torun och Sanna på Wickmans för lunch. Sen skulle jag egentligen tränat ett ispass och ett fyspass, men mådde inte så bra så jag stannade hemma. På kvällen träffade jag återigen tjejerna och några andra gamla kompisar som jag inte umgåtts med på länge. 

15/2 - 2014

lördag, jag tillbringade dagen med Torun och på kvällen erbjöds det lite festligheter i Boglösa. Jag hade en riktigt bra kväll. Jag var egentligen inte alls taggad för att gå men är glad för att jag gjorde det, för jag hade en sån otroligt rolig kväll. 
De enda bilderna jag tog under kvällen, on snapchat

Nästan som godis..


Vad skulle jag göra utan dig?


Glossybox - Januari


Jag hatar Flappy bird.

Har inte uppdaterat någonting den här veckan, men i princip har den vart som alla andra veckor - Alltså skola och träningar. Men i fredags var jag på en mysig tjejkväll hos Sanna och idag har jag mest slösat hela dagen med att kolla på 15489 avsnitt av Gossip Girl. No regrets

RSS 2.0