School day gone wrong

Vet inte vad det är med den här dagen... På teknikvetenskapslektionen gick vi ut i kylan och kollade på fågelbon vi byggt och satt upp i ettan. Då gick jag framför någon som gick med stegen sidleds och då han vänder på sig får jag den rakt i bakhuvudet. Och på väg ut från skolan blev Alex puttade så han axlar mig rejält på brynbenet. Det är bara en av de här dagarna man önska att man inte vore så kort.

Don’t waste your time regretting all your wrongs..


En söndag utan ångest

På eftermiddagen tog jag och Torun en promenad, sen träffade vi upp Rebecka på stan och åt middag. Det blev ett riktigt trevligt avslut på denna veckan. 

Earth Hour 2014-03-29 - Mediaproduktion

Vid fyra hade vi samling och lastade saker som behövdes för kvällen. Sen åkte vi ner till torget och ställde ut och monterade grejerna. Vi fick en rast för att gå och äta och sen var det fullfart på att få allt klart innan det skulle börja, allt testades och sen börja folk droppa in. Vi hjälptes åt och filma och trixa med Augmented reality. Sen vid tiotiden plockade vi ihop, lastade och åkte och lämna grejerna. Och om man bortser från kylan som dök upp senare på kvällen så hade jag faktiskt riktigt roligt. 

29/3 - 2014

Sitter nu och väntar på att Torun ska komma förbi för en promenad. Senare ska jag möta upp Rebecka och ikväll har jag och några fått jobb att hjälpa till med Earth hour evenemanget på torget mellan 16-22, vilket är perfekt med vädret. Här är dagens fruuuukost...

Drömmar och chocolate chunk oatmeal cookies.

Ett fysikprov i skolan och sen spenderade jag fredagseftermiddagen med att baka dessa..

Glossybox - Mars


Think training's hard? Try losing.

Enköpings kommun har beslutat sig för att ta bort isen i ishallen för denna säsong även fast våran tävlingssäsong inte är över. Det är riktigt trist och jag kommer nu få åka till Stockholm för att kunna träna mina pass. Jag som tycker det är stressigt i vanliga fall att försöka få ihop skolan och mina träningar. Får ta och bita ihop de kommande sex veckorna. Å andra sidan kommer det inte bli något påsklovsläger för mig i Sollentuna vilket är både tråkigt men samtidigt riktigt skönt. Men hur var det nu igen.. Go hard or go home?

The less you give a fuck the happier you will be.

Okej sammanfattning av veckan? Skolan och träningar, annars inget speciellt förutom att jag och Douglas bakade till torsdagens fysiklektion. Helgens jobb och träningar blev inställda på grund av hockeymatch. Så fick massor av tid att umgås med mina underbara vänner. På fredag var jag med Torun och sen tillbringade jag hela lördagen med tjejerna och på söndag tog jag lunch på stan med Rebecka. Fysikprov på fredag gg..

15/3 - 2014

Har hängt i ishallen hela dagen, höll koll på barnen som skulle tävla i slingorna. Det var kul att se alla åka och blev riktigt stolt över dagens presentationer. Vid femtiden fick jag dela ut priser i prisutdelningen och strax efter det blev det hemfärd.

Måndag till fredag är en evighet

Denna vecka har vart samma gamla visa, långa skoldagar, många träningar och massor av saker att göra som inte blir gjorda. 
Fick två par nya converse av mor

Make the most out of tonight and worry tomorrow

I fredags firade vi Linda 18 år i efterskott, det blev god mat, lekar och massor av dans. Sen blev det ju lite extra firande av att nationella i matte var över.

2/3 - 2014

Var tränare på söndagmorgonen, vid 11-tiden blev det en tripp till Västerås eftersom min kusin Emil ändå skulle dit. Sen spenderade jag resten av kvällen hos kusinerna.

The feeling of speed and movement in a spin.

Resten av veckan

Torsdag
var det skola och träning som vanligt. Fredagen bestod av skola, jobb som tränare och mys med Torun. På lördagen spenderade jag mest tid i ishallen då jag var tränare och tränade själv, riktigt skönt eftersom jag fick extra istid på grund av Nordiska mästerskapet.

5 saker som ni kanske inte visste om mig...

Jag äter fruktsallad eller dricker smoothie varje dag.
Jag petar bort alla lökbitar i mat, hur små bitar det än är.
Jag dansade klassisk balett i 8 år.
Jag är en person som är dålig på att sitta still och alltid vill hitta på något.
Jag klarar inte längre av att äta mango eller ananas, eftersom jag åt det för mycket när jag var yngre.


RSS 2.0