Glossybox - Maj


29/5 | 30/5 - 2014

Torsdagen spenderades ute i Elins sommarstuga, då vi grillade och bara tog det lugnt. Vid tolvitden på fredagsmorgonen åkte vi in till stan och träffade tjejerna från klassen, vi lekte lekar och Elin hade förberett massor av gott att äta.

24/5 - 2014

Lördagskvällen spenderades i Koffsan med ett gäng sköna människor, dock bestämde jag mig för att inte sova kvar och drog dessutom rätt tidigt för att Pontus kunde inte köra så sent, men det var ändå rätt skönt för det var typ hundramiljoner mygg.

23/5 - 2014

Såååååå himla varmt idag... Efter en lång dag i skolan så hängde jag med Becka vid poolen och vi tog det bara lugnt, vid elvatiden åkte vi hem till Elin och mötte upp tjejerna, vi hade planerat att dra till Olle men det vart inte så lyckat där så efter drog de andra vidare och jag bestämde att det skulle bli en tidigt kväll för mig.

KAN INTE FATTA ATT JAG ÄR 18 ÅR!!

Behövde bara gå första lektionen idag, så direkt efter skolan stack jag och Becka hem, var så otroligt varmt så vi låg ett tag i solen och sen svalkade vi oss i poolen. Senare så bestämde mina vänner för att överraska mig med att kidnappa mig och köra mig till Klosterparken för tårta och volleyboll. På kvällen åkte jag, pappa och mamma till Västerås för middag. I andra ord hade jag en riktigt bra födelsedag, tack alla som var inblandade!

17/5 - 2014

Vinnarlaget

16/5 - 2014


Cousins? Nah, we're best friends

Hela lördagen spederades med mina kusiner. Vid tolvtiden åt jag lunch med dem och Liams familj, strax efter det åkte de iväg och badade, under tiden var jag hemma med Emma eftersom hon vägrade att bada. På kvällen blev det mat från Vita Elefanten och sen kollade vi förvånandsvärt på melodifestivalen, för första gången på flera år...

9/5 - 2014


Skolveckaaaaaaaaaaaaaan...

Inget speciellt med denna vecka förutom att hela onsdagen gick åt att filma med media produktionen, sen tillbringde jag hela torsdagen på företaget Cisco i Stockholm med föreläsningar, rundtur och lite annat. Endast en månad kvar till sommarlovet, ett par slutprov i de tyngre ämnerna och några slutprojekt, bara att bita ihop. Imorgon avslutar vi även engelska nationella, vilket är riktigt skönt!

Tillställning hos Grönsöös egna Ida VonEhrenheim

I fredags tillbringade jag eftermiddagen med mina kusiner i Västerås, sen spenderade jag resten av kvällen med Elin och Lovisa. I lördags blev det ingen träning för mig då jag inte hade någon skjuts till Sollentuna eftersom mina föräldrar jobbade, kändes riktigt trist, speciellt eftersom vi har så få ispass. Men nu i maj sätter våra nya fyspass igång och det är ju alltid något. På kvällen var jag, som många andra bjudna till Ida på middag i det gamla brännvinsbränneriet a.k.a cafét, kändes också lite extra speciellt då det var bordsplacering med byten. Sammanfattningsvis så har jag haft det riktigt bra även fast jag har lite ångest att jag inte gjort något produktivt även fast vi fick två dagar ledigt från skolan.

Valborg 2014

Det startades med grillning och lite lekar hos Elin. Vi fortsatte sedan vidare till flera olika ställen innan kvällen/ natten avslutades. Hade faktiskt riktigt kul trots det dåliga snövädret.

Glossybox - April


RSS 2.0