29/11 - 2014

I lördags skulle mina föräldrar till Stockholm på eftermiddagen och springa ärenden, så jag beslutade mig för att följa med och gå i butiker; julstämningen var på topp då de hade satt upp julbelysningen på Drottninggatan och det var riktigt mysigt att bara gå runt där. Vi stannade även över middag, som vi åt på Asahi Fondue och det var någon slags hotpot. Direkt när jag kom hem träffade jag tjejerna och följde med ut på Rebeckas krogdebut. 

22-23/11 - 2014

Jag har alltså gått och blivit förkyld under helgen, härligt... I lördags var jag i Västerås med mina föräldrar för att kolla efter ett par vinterskor, så ett par höga Urban Project boots fick följa med hem, sen även ett par Vans och lite annat. I söndags hade jag lovat att följa med Rebecka och kolla på A-laget i innebandy på dagen, sen på kvällen hade vi bara söndagsmys. Blir så irriterad på att vara förkyld, förutom att jag ser ut och låter som jag är döende så hindrar det mig från att träna, vilket alltid suger.

Wasting time is robbing oneself.

Precis som vanligt är jag urkass på att updatera här och precis som vanligt har jag samma gamla ursäkter, vilket inkluderar skolarbete, jobb, träningar och vänner. Annars då? Ska snart ta mig ner till ishallen för att träna, dessutom har jag lovat att ta Matildas pass efter min träning. Låter som en perfekt fredagskväll enligt mig...

Söndagsångest, döda mig långsamt..


♦ Halloweenpyssel ♦


Fira Freja och Amanda 18 år!


RSS 2.0