Du är aldrig fullt påklädd utan ett leende

Nu har det gått ungefär en och en halv vecka sen jag flyttade till Linköping och ungefär halva nollep har gått. Imorgon är det München Hoben, vilket är en stor ölfestival som årligen arrangeras av LinTek, utöver det finns det fortfarande en hel del aktiviteter som jag ser fram emot. Längtar speciellt till första oktober, då det är mitt inflyttningsdatum i Norrköping. 

Men allt detta är nytt för mig, och trots alla dessa fester, aktiviteter och matteplugg som håller mig upptagen nästan varenda minut kan man inte låta bli att sakna familj och vänner, inga konstigheter direkt. Men saknar alla lite extra då ni hör av sig och berättar hur ni ska ut och resa och upptäcka olika delar av världen, medan ni andra berättar att ni ska iväg och plugga i olika städer, vissa är bara borta några månader medan andra är borta flera år. Eftersom jag inte bloggat speciellt mycket på senaste tiden kollade igenom en mapp med lite blandade bilder och hitta dessa... hur härliga?


A N T A G E N

Sommaren går alltid lika fort som den kommer och den typiska känslan "vart tog sommarlovet vägen?" är något jag känt igen de senaste veckorna.

Som många av er redan vet blev jag antagen till en civilingenjörutbildning, nämligen medieteknik på Linköpings universitet. Vissligen var det programmet som jag förvänta mig komma in på, men ändå är det massa blandade känslor. Jag har alltid sagt att det kommer bli så otroligt skönt att lämna denna lilla stad, starta något nytt. Men hur kan man inte vara nervös och ledsen över att lämna sina vänner? Hela denna veckan har gått åt att jobba mina sista arbetspass, packat och framförallt träffat mina vänner. Men nu i söndags tog jag allt och åkte ner till Linköping. Imorgon väntar fika med tjejföreningen Mette och på tisdag är det upprop, nu kör vi!


31/7 och 1/8 - 2015

I fredags efter jobbet tog jag det lugnt ett tag, på kvällen skulle Simon firas då han nyligen fyllt 19 år. Vi blev ett mysigt litet gäng hemma hos honom, vi grillade och lekte lekar. Men på lördag stod ett morgonpass på schemat så det blev en tidig kväll för mig.
 
Efter jobbet i lördags blev det nästan raka vägen hem till Freja, jag tog det lugnt och det blev en relativ tidig kväll för mig ännu en gång, medan tjejerna rörde sig vidare mot krogen rörde jag mig hemmåt då jag även skulle jobba på söndagmorgon.

RSS 2.0