By failing to prepare, you are preparing to fail.


Prove that you know how to be alive


I helgen firade vi Torun som nyligen fyllt 18 år och dessutom skaffat körkort!

20/1 - 2014

Beställde lite kläder förra veckan, fick bland annat hem denna blus från Odd Molly idag.

Jag måste ju ändå ha världens mest godhjärtade vänner

Till och börja med hade jag en relativ lugn lördag, var inte och träna på förmiddagen då jag mådde mindre bra. Men beslutade för att äta middag ute ännu en gång med några vänner. En kvart efter att jag blivit avsläppt hemma så kommer de tillbaka med en överraskning. Jag måste ju ändå ha världens mest godhjärtade vänner? För er som inte vet har inte kunnat använda min stationära på flera månader och planerade inte att köpa ny eftersom en laptop gott och väl räcker när man flytter hemifrån.
AMD processor och GTX670

16/1 - 2015

Torun och Linda fyllde år nu i veckan och i fredags hade vi bokat bord på Astas på kvällen för lite firande, var riktigt mysigt då det var länge sen alla kunde träffas samtidigt för middag.


2012 - 2013 - 2014

Beslutade mig för att göra en årsresumé för 2014 med text och bilder tillskillnad från de stora bildkollage utan text som jag gjort de tidigare åren.
 
Klicka gärna på bilderna (2012 / 2013 / 2014) för att komma dit.

 

ÅRSRESUMÉ 2014 - DECEMBER


Som vanligt den tuffaste månaden när verkligen allting ska göras i skolan. Men fick äntligen vinka hejdå till matte 4 och behöver nu inte läsa matte 4 och matte 5 parallellt med varandra yeeeeesss. Vår årliga julshow hölls i konståkningen, några roadtrips gjordes, julmys, julklappasbyte med tjejerna, höll i barnkalas, var i Uppsala och kollade balklänningar med tjejerna och tror jag har bestämt mig vilket jag ska köpa. Och sist men inte minst firades julafton med familj och nyår med vänner. 

ÅRSRESUMÉ 2014 - NOVEMBER

Fick in en sen halloweenmiddag och halloweenpyssel i början av månaden. Tiden räckte inte till för skolarbetet, matte och fysik var det enda jag tänkte på. Åkte även på SACO-mässa för att få lite koll på livet, vilket bara gjorde det ännu rörigare i huvudet. 

ÅRSRESUMÉ 2014 - OKTOBER


Kändes att det var dags för en förändring med håret så det kapades 30 cm, min riktigt sena krogdebut gjordes fem månader senare då jag inte funnit något intresse tidigare och första studentfesten hölls med halloween tema. Åkte på tränarkuser i några dagar i Stockholm med tjejerna. Jag och Martin åkte till Linköping över en helg för att bara ta det lugnt.

ÅRSRESUMÉ 2014 - SEPTEMBER


Maskerad och fler firanden än vanligt under september månanden. Var på bröllop då min kusin gifte sig, tredje bröllop jag var på men första bröllopet jag inte vart brudträna.

ÅRSRESUMÉ 2014 - AUGUSTI


Så augusti...Sommarlovet kom till sitt slut, mina morföräldrar var och hälsade på från Taiwan, jag åkte ner till Linköping och hjälpte till med min syster flytt, jag gick en till ledarutbildning under några dagar i Stockholm och tröttnade något otroligt på kräftor.

ÅRSRESUMÉ 2014 - JULI


Det riktiga sommarvädret drog igång så sola och bada var det som gällde. Min syster kom hem från Taiwan efter att studerat där i en år. Åkte till Göteborg och träffade Viktor och Paulina, heldag på Liseberg och en del shopping blev det. Och precis som varje sommarlov vände man helt på dygnet samtidigt som man hade noll koll på vilket dag det var.

ÅRSRESUMÉ 2014 - JUNI

Juni bjöd på det mitt sista sommarlov och min sista skolavslutning. Kommer ihåg när jag därför beslutade mig att göra denna sommarn till den bästa och om det nu blev det går att diskutera. Men att vara fri från matteböckerna var som en dröm. Jag gick runt med ömma handleder från Volleyboll dagarna in och ut och middagsommar var en av höjdpunkerna.

ÅRSRESUMÉ 2014 - MAJ

Vet inte riktigt var jag ska börja... Maj var nog en av de bästa månaderna 2014. Jag fyllde 18 år och hade en helt underbar födelsedag med kidnappning och överaskningsfirande av mina vänner. Värdet under maj var konstigt då det blev snökaos på valborg och dagarna efter kunde vi gå med shorts igen. Jag filmade en musikal med gänget från mediaproduktionen. Vi hängde i Elins sommarstuga, tältade i Koffsan och kom hem med tvåtusen myggbett. Men framförallt grillade vi, varenda chans vi kunde få grilla vi.

ÅRSRESUMÉ 2014 - APRIL

Spelade paintball för första i mitt liv, aj aj aj säger jag bara, men riktigt roligt var det, vi körde både inomhus och utomhus. Året första dopp och första grillning gjordes också i April. 


ÅRSRESUMÉ 2014 - MARS

Mina duktiga åkare tävlade i en slinga för första gången. Med mediaproduktionen hjälpte vi till med Earth Hour evenemanget. Något kasst med denna månad var att Enköpings kommun beslutade sig för att ta bort isen för säsongen vilket ledde till att jag flera gånger i veckan fick åka till Sollentuna och träna istället, vilket tog otroligt mycket tid och energi från mig.

ÅRSRESUMÉ 2014 - JANUARI, FEBRUARI

Firade in det nya året 2014 med vännerna. Skolan satte igång och mina dagar bestod mest av skolplugg och träningar. Januari och februari flög förbi utan att jag märkte det.

2014


N Y Å R S A F T O N 2 0 1 4 / 2 0 1 5

2015... Ge mig nya utmaningar, nya chanser, nya drömmar, låt mig träffa nya härliga människor, få mig att skratta mer, gör mig till en bättre människa - Överraska mig.

RSS 2.0