20 & 21/6 - 2015

Resten av dagarna på Västkusten tog vi det lugnt, satt vi vattnet och åt god mat. Planerna på midsommardagen var egentligen att åka till Smögen på Sea Lodge men de flesta av oss var alldelse för trötta för det, dessutom var det få som var sugna att köa när det bara insläpp för femtusen, så det var några som åkte, men jag valde att stanna kvar i Hunnebo. På söndag morgon blev det lite städande innan jag bar hem igen på en lite över sex timmars resa.


M I D S O M M A R 2 0 1 5

I torsdags åkte jag ner till Hunnebostrand i Sotenäs för att tillbringa midsommarhelgen där. Vi var lite över femtio personer som skulle fira midsommar på Viktor, Lisa och Annikas sommarställe. Vädret var lyckligtvis på vår sida och det blev traditionell midsommarmat, lekar, bad och en hel del dans. Vissligen kände jag ingen utöver Paulina och Viktor men har nog aldrig känt mig så välkomnad som då, eftersom det mest var studenter där fick jag massor av inspiration och tips, vilket känns väldigt skönt nu när man själv är på gång. Skulle nog säga att det blev en otroligt lyckad midsommar även om midsommarkransen inte hann göras.


14/6 - 2015


Ett inlägg som inte publicerades förra veckan.

I måndags cykla jag till skolan för att lämna formelsamlingen, passade även på att äta min sista skollunch med några studenter som var på liknande uppdrag. Det var bara vi i hela matsalen och känslan var en aning konstig, om man kan nämna det så. Sen i tisdags hade jag och grabbarna planerat att äta middag på Royal Street för att sedan kolla på bio. Det blev att kolla på Jurassic World, sen blev det även filmen Focus med Will Smith. Eftersom det var Sverigepremiär på Jurassic World startade filmen strax efter midnatt, vilket resulterade att jag inte kom hem förren lite innan tre, men filmerna var helt klart värda det.


S T U D E N T E N 2 0 1 5 | 5/6

Ja, så var ju den där otroligt efterlängtade studentdagen kommen. Dagen börjades med champagnefrukost klockan halv sju hos Doughlas med klassen, det blev utdelning av band, presenter till lärare och autografskrivning. Vi gick sedan tillsammans in till skolan för att få olika stipendium utdelade på kompassen, studentfoton togs och sedan var det dags för avslutningslunchen för tekniktreorna i aulan.
 
På teknik har vi en tradition att en student blir utvald att hålla tal och iår var det jag som fick äran att bli teknik 2015 avgångstalare, så under lunchen höll jag mitt tal som gav skratt men även tårar. Klockan 12 gick studenttåget och vi fick gå efter parallellklassen som gick först, mössan på Dr.Westerlund sattes på och sedan var de dags för flaket. Mottagningen var näst på listan med släkt och vänner, det blev massor av mat och en lite annorlunda presentöppning. Runt 19 träffade jag upp klassen vid danslokalen innan vi gick till krogen för att fira med alla studenter, en sista gång. För vi har ju faktiskt tagit studenten - fyfan vad vi är bra. 

http://www.abcgruppen.se/studentmossor/
Det här är några av flera hundratals bilder som togs, stort tack till Mathias för en väldokumenterad studentdag.

S T U D E N T B A L 2 0 1 5 | 30/5

Har dessvärre inga fler bilder än dessa, dessutom var det svårt för oss att hålla ögonen öppna och få en bra bild i spöregnet. Men vad är väl en bal på slottet? 

RSS 2.0