M Ö S S P Å T A G N I N G E N | 28/5 - 2015

Här är en detaljerad beskrivning på dagen... Den började med att jag åkte hem till Doughlas för lite kubb, mat och dryck med några trevliga filurer. Sedan gick vi tillsammans ner till skolan och träffade våra mentorer då det bjöds på fika och lite quiz. Vid 14:00 var det mösspåtagning på Kompassen. Efter det gick hela klassen hem till Rebecka för lekar, bad och hamburgare, danslokalen blev nästa stopp och kvällen avslutades tillsist på krogen. 

1 9 - Å R S F I R A N D E !

Helgen blev inget annat än lyckad, då jag hade mitt födelsedagsfirande med mina allra närmsta vänner. De är så bra!! Hade först middag med tjejerna och senare på kvällen droppade massa annat folk in. Blev helt varm i hjärtat av alla presenter, överraskningen som några av grabbarna fixa och kunde inte ha haft ett bättre 19-års firande!
Den enda bilden jag tog under kvällen blev världs suddigaste..

Paket från Nelly!


1 9 Å R !

19 år, ett år äldre, ett år visare som man brukar säga. Men här sitter jag med näsan i böckerna och känner mig inte ett dugg klokare, allting är precis som vanligt. Men efter en sista rapport och två matte prov på fredag är jag fri från gymnasiestudierna. Att jag ska fira min födelsedag med mina vänner på lördag är som en gnutta tröst till det hela.

New In


G R E K L A N D ( 23/4 - 5/5 | 2015 )


RSS 2.0