EU LCS FINALS - 2 0 1 5 ♡ F N C

Hade helt glömt bort att uppdatera er om att jag tidigare iår fått tag på åtta parkettplatser till eu lcs finalen, så söndagen den 23 augusti var jag på Hovet med några härliga filurer och kolla på samlagt fem matcher mellan Fnatic och Origen, vilket var riktig upplevelse. Dock åkte jag in från Linköping och eftersom matcherna höll på till en bit efter tio så bestämde jag mig för att sova kvar i Stockholm och sedan ta tåget tidigt på morgonen direkt in till Norrköping. En aning tröttsamt men det var det helt klart värt.

Jag och min keps

Jag har fått lite frågor hur Nolle-p var. I princip bodde jag i min pimpade orangea keps i två veckor. Det var så otroligt många aktiviteter och jag kan omöjligt nämna alla, varje dag var det fullt schema, från morgon till kväll med skola som aktiviteter. Om jag ska försöka beskriva nollep med några ord skulle det vara: keps, nolleband, ananaser, gyckel, matte, fejknollor, kanel, temafester, morgongympa, kamper, låttexter, chockladbollar, överraskningar, sittningar och no sleep. (Vaddå några ord?). Nej men det blev oftast få timmar sömn och det var en aning stressigt att hålla igång matteplugget samtidigt. Att jag dessutom bor i Linköping och var tvungen att pendla gjorde inte saken bättre, men oftast fanns det någon snäll klasskamrat eller fadder som kunde erbjuda en sovplats. Men sammanfattningsvis så var Nolle-p en perfekt välkommsperiod som gav en god start för både universitetsstudier och övrigt studentliv. Otroligt minnesvärt och något man verkligen inte bör missa om man börjar studera på universitet. Men inte tar det stopp där? Nu börjar det riktiga studentlivet.

All the creds går till faddrarna, phadderisterna och festeristerna.
 

N O L L E - P | L I U | N O R R K Ö P I N G 2 0 1 5

Tog själv nästan inga bilder under nolle-p och fick se några av dessa när jag klickade runt på facebook, de är från phadderi och festeriergrupperna, så om ni klickar här på bilden längst ner kommer ni till Nolle-p Linktek!

RSS 2.0