V Å R B A L E N | 2 0 1 6

Fotograf: Art Svanberg

MTD 2016

Bilder lånade från: http://www.medieteknikdagarna.se/

Under onsdagen och torsdagen hade vi Medieteknikdagar, det betyder inga lektioner för oss MT:are. Det var en mässa med massor av företag, tävlingar och intressanta föreläsningar. Prins Daniel var bl.a. här och föreläste. Men jag gick runt, tog gratis pennor, godis och goodiebags. Nej skämt åsido, jag testade VR, gick på Per Karlsson föreläsning, det var väldigt intressant att höra om arbetet han hade gjort på Pixar Animation Studios och Googles Virtual Reality-avdelning. Sen vann jag faktiskt även 5 biobiljetter av Sveriges Ingenjörer genom att gissa det exakta antalet (86) orangea m&m's i en glasburk. Känns som jag har bra mycket tur när det gäller att vinna biobiljetter, då jag också vann biobiljett från utvärderingen av kurserna förra terminen. 

3/4 - 2016

På söndagen bar det av tillbaka till Norrköping då min första föreläsning skulle vara på måndagen. Kom tillbaka vid lunchtid och träffade tjejerna strax efter, senare åt jag middag med Viktor som precis kommit tillbaka till Norrköping. På kvällen gick vi på bio och såg 10 Cloverfield Lane. Den var riktigt spännande men fick neråt vid slutet, har lite svårt för lite overkliga filmer med rymdskepp och monster. Men trots att det var en riktig nagelbitare skulle jag nog säga att den var rätt okej! Skulle nog rekommendera den, men kanske inte på bio.
 

29/3 | 2/4 - 2016

Tänkte köra en snabb update veckan då jag var hemma...

29/3
-  Som jag skrev tidigare tog jag ett tidigt tåg hem från Alingsås, så jag hann luncha med Paulina innan hon skulle åka hem till Linköping för att hinna skriva en tenta.
 
30/3 - Dagen startade med att jag tog en prommenad med Torun och Isabelle. Eftersom jag inte hade vart hemma sen jul och Isabelle precis kommit hem från sin Asienresa så fanns det en del att prata om. Efter en rätt lång prommenad gick jag hem, senare vid fyratiden hämtade Torun upp mig för en fika på Magnifik. Efter fikat blev det raka vägen hem till kusinerna.

31/3 - Jag hade en tid på Askungen för att plocka brynen på förmiddagen. På kvällen blev det filmmys med Issa och Becka med grönsaker och dipp framför Hitta Nemo. 
 
1/4 - På dagen hängde jag hos kusinerna, vi pysslade lite och jag lärde de hur man fingervirka, jag har inte gjort det sen lågstadiet och ska jag vara ärlig var det faktiskt lite knepigt. På kvällen träffade jag Alex, Sebbe och Ali, vi hängde som vanligt framför TV:en med massa tjockismat och snack.
 
2/4 - Tidigare hade jag, mamma och pappa planerat att åka och tillbringa en heldag i Stockholm, och så blev det också. Det blev dim sum på Shogun, en liten shoppingrunda och hotpot hemma på kvällen. 


RSS 2.0