2015 - Compilation

 
OVAN SER NI några få härliga bilder från år 2015. Ska jag vara ärlig så är det inte mycket jag kommer ihåg från det första halvåret. Inte jättemycket tillskillnad från innan, allt fokus låg på skolan.
I slutet av april åkte jag, min syster och Viktor till Thessaloniki i Grekland i en vecka där vi bara tog det lugnt och åt massor av god mat. I maj fyllde jag 19 år och är riktigt glad att jag fick fira det med en jättefest med mina närmsta vänner. I slutet av maj gick på studentbalen och den 5 juni tog jag studenten, studentdagen blev riktigt grym men det var jobbigt att säga hejdå till alla som jag delat skolbänk med de senaste tre åren på teknikprogrammet. 
 
Man kan säga att hela sommaren var en stor lyckobubbla rakt igenom, jag firade midsommar på västkusten med riktigt härliga människor som gav mig en riktigt bra inblick av hur det skulle vara att bli student. Under sommaren blev det massor av fina utekvällar men även en heldel jobbdagar. Något jag hade sett fram emot hela sommaren var att kolla på EU LCS finalen mellan FNC och OG i Stockholm, vilket inte blev något annat en en stor succe för min del. 
 
När jag fick reda att jag skulle börja studera till höst, till Civilingenjör Medieteknik på Linköpings universitet, campus Norrköping blev det full rulle med förberedelser och planerande kring flytt. Även om jag har vetat att jag alltid velat plugga direkt kommer det ändå som en smäll. Jag la skridskorna på hyllan efter alla dessa åren och sa hejdå till allt inom konståkningen. Även fast jag åkte ett tag för Norrköpings konståkningsklubb insåg jag snabbt att det inte skulle bli detsamma som förut, då det inte fanns någon tid. Hösten rullade igång med nolle-p i två veckor, men aktiviteterna tar aldrig slut och det finns alltid något på gång.
 
NÅGOT SOM JAG minns varit extra bra med 2015 är såklart att jag tog studenten. Börja studera och träffa massor av nytt folk. 2015 har nog helt klart varit en av de bästa åren jag har haft hittils och förhoppningsvis kommer det massor år framöver som kommer överträffa det. 


A reader lives a thousand lives before he dies

Andy Weir - The Martian
Yeonmi Park - In order to live 
Jane Austen - Persuasion

N Y Å R S A F T O N 2 0 1 5 / 2 0 1 6

2016... Ge mig nya utmaningar, nya chanser, nya drömmar, låt mig träffa nya härliga människor, få mig att skratta mer, gör mig till en bättre människa - Överraska mig.

RSS 2.0