NEW IN - Matte lipstick | Velvet Teddy


Mall of Scandinavia & Drömparken | 26/6 -2016

Canon EOS 700D | Sigma 30mm f/1.4
 
Planerna för dagen var egentligen att plocka jordgubbar i Backa, men eftersom det regnade bestämde jag och Viktor att åka till Solna för att vandra lite i Mall of Scandinavia istället, eftersom det var helg var det såklart fullpackat med människor, vilket resulterade i en hel del tid i parkeringshuset, men annars var det ett sjukt stort köpcentret. Vi var där i drygt 7 timmar, men det enda jag fick med mig hem var ett läppstift från mac och någon topp, medan Viktor endast köpte en sommarjacka. När vi kom hem på kvällen var vi helt slutkörda men vi bestämde oss ändå för att ta en prommenad ner till några av Enköpings parker, där vi tog några foton. Om man går sträckan från Drömparken till Munksundet så finner man små "utställningar" med olika teman, vilket vi fann väldigt underhållande.
 

Stockholm | 25/6 - 2016

Canon EOS 700D | Sigma 30mm f/1.4
 
På lördagen åkte vi med två bilar till Stockholm för att äta Dim Sum med mina föräldrar och samtidigt hämta upp Paulina och hennes Viktor. Eftersom det var midsommardagen var alla butiker tyvärr stängda, men det hindra oss inte att ta en prommenad i Gamla stan och i Kungsträdgården, dock tog detta kål på mina fötter eftersom jag hade på mig mina nya skor från Zara. På kvällen plockade vi fram utemöblerna och bjöd över kusinerna på middag, körde lite kubb och hade det mysigt!

M I D S O M M A R A F T O N


Här kommer en sen update på midsommarafton. Viktor tog bilen från Alingsås till Enköping redan på torsdagskvällen, så på fredagen blev det en tidig morgon för oss då vi fixade allting inför midsommarbrunchen som vi hade hemma hos mig. Under dagen blev det även lite kransverkstad och kubb!

Helgens födelsedagsfiranden


Från Norrköping mot Enköping!

Canon EOS 700D | Sigma 30mm f/1.4

Med sista tentan skriven i torsdags bar det av till Enköping i lördags. Mina föräldrar och hämtade mig med bilen så jag kunde packa med lite extra väskor till sommaren. De kom runt tolvtiden, vi åt lunch och packade ihop resterande saker som jag hade kvar. Vi lämnade lägenheten skinande ren och åkte till Linköping för att hämta upp lite saker som min syrra ville ha hem. Sista stoppet innan vi kom hem var hos min moster som fyllde år, vi stannade där en kort stund och åt tårta innan vi far hem. 
 
Men tänk vad tiden bara flyger iväg, tänk att jag nu är klar med första läsåret på min denna utbildning. Allt jag har vart med om dessa två terminer bara, kravaller, finsittningar, fulsittningar, tentor, omtentor, programmering och matteplugg som har hållt mig upptagen varaenda minut jag har vart i Norrköping. Det är förvånandsvärt vad mycket som har ändrats också, jag flyttade till en helt främmande stad, skaffa min första lägenhet, hittat min kärlek, hittat vänner som det känns som jag känt hela livet. Jag har nog aldrig känt mig mer hemma än så.

Det finns ingenting jag vill ändraCanon EOS 700D | Sigma 30mm f/1.4

Viktor far snart hem och sedan vidare till Prag för att se en Symfoniorkester spela Lord Of The Rings. I torsdags var vår sista dag tillsammans i Norrköping och vi hade sedan tidigare planerat att gå ut och äta någonstans. Så efter vår sista tenta för detta läsår bestämde vi oss tillslut att gå till Asken och det ångrar vi inte en sekund, supergod mat var det! Efter några härliga timmar på uteserveringen blev vi mätta och belåtna och tog oss vidare till Trädgården för att möta upp några kompisar på drinkar. Det var den mysigaste kvällen på länge, stor kontrast från tentaperioden då vi var instängda i ett klassrum från morgon till kväll med studier. Längtar verkligen efter fler sommarkvälla som dessa!


RSS 2.0