NEW IN - Navy Blue Stan Smith

Canon EOS 700D | Sigma 30mm f/1.4

De ska föreställa Navy Blue, dock tycker jag dem lutar lite åt det svarta hållet.

2 0 Å R !

Canon EOS 700D | Sigma 30mm f/1.4 

Jag hade turen att fylla 20 år på en lördag, detta innebar att jag kunde ta en rejäl sovmorgon, vilket i detta fallet verkligen behövdes. Just för idag hade jag bestämt mig för att lägga allt skolarbete åt sidan och bara göra lite vad jag ville, så det blev att spela lite URF. Senare på dagen hade jag och Viktor bestämt att vi skulle träffas, så han kom förbi mig med en blombukett, ett meddelande och en QR-kod. Till min förvåning hade han gjort en liten skattjakt, så runt i området hade han satt upp massor av QR-koder, till varje QR-kod fanns det en eller flera frågor som jag var tvungen att skriva in svaret i en länk för att få nästa destination. Skattjakten pågick ett bra tag innan vi tillslut landade hemma hos Viktor. Där hade han förbett med middag, paket, en egen skriven låt, ballonger och annat pynt. Hur gulligt som helst verkligen, kan helt klart säga att det blev en av de bättre födelsedagarna jag haft!

Utekravallen 2016 | Snapchat edition


Jag hade tidigare lyckas vinna en av 4000 biljetter till Utekravallen i Linköping. UK är den största kravallen som anordnas, så det kom även studenter från Lund, KTH och Chalmers för att ta del av festligheterna. Eftersom det var på fredagen hade vi fortfarande lektioner på dagen, så tror vi kom fram till Linköping runt 18, gick runt till några ställen ute, men eftersom det börja regna tog vi oss till en förfest där min syster höll hus. När vi började röra oss till området hade det redan blivit väldigt lång kö vilket resulterade i att jag fyllde 20 år(!) i kön (det var ju natten till min födelsedag). Direkt när jag kom in gick Hoffmaestro på scenen, så det blev en väldigt bra start ändå. Dock blev det lite rörigt i slutet av kvällen då jag tappade bort min bussbiljett, men det löste sig till slut! Utöver det var det en jätterolig kväll!

12/5 - 2016 | Kollektivet

 
I torsdag åkte jag och Viktor till Linköping efter skolan, vi hade sen tidigare planerat att åka för att träffa Paulina och Viktor och vara med på torsdagsquizen som brukar anordnas på Kårhuset Kollektivet. Denna gången var det en musikquiz, som var riktigt svår. Vi passade även på att äta där innan quizen, då de har riktigt goda burgare! Jag och Viktor kom sedan hem strax efter elva och det blev bums i säng då vi hade en föreläsning åtta dagen efter.

11/5 - 2016 | Grillning

Cred till Johanna som både tagit och redigerat denna bild
 
Efter skolan bestämde vi oss för att ta oss till Folkparken med en liten engångsgrill, inte jättefancy, men otroligt mysigt! 

9/5 - 2016 | Picknick i Folkparken


Canon EOS 700D | Sigma 30mm f/1.4

6-7/5 - 2016 | Helgen

Eftersom vi hade långledigt passade jag på att åka och hälsa på min syster och hennes pojkvän i Linköping. På fredagen var det väldigt fint väder så vi passa på att grilla, vilket är lite av en lyx för mig då jag inte har ett ordentligt ställe att grilla på i Norrköping. På lördagen så gick vi in till stan och åt på uteserveringen för första gången iår, det var riktigt härligt och vi har verkligen haft tur med vädret hela veckan då solen har vart framme, efter lunchen gick vi till Bosse's glassbar och sen strossade vi runt på stan och jag hitta lite fina sommarkläder!

4/5 - 2016

Canon EOS 700D | Sigma 30mm f/1.4
- Lite bilder från min bakgård som fotades innan middagen

Förra veckan var Viktors mormor och morfar i Norrköping, så efter sista föreläsningen på onsdagen tog vi oss ner till stan för att träffa dem. Det blev först en runda till Lindö där vi tog några kulor glass och kaffe på Abborrebergs. Sen på kvällen gick vi till Gamla Bryggeriet för middag vilket var väldigt mysigt då det var precis intill vattnet! Viktor och jag tog sedan en prommenad efter middagen innan vi tog oss hem. I helhet var det en trevlig kväll!

V A L B O R G 2 0 1 6

 
Jag, Johanna och Molly satte oss klockan 07:43 på ett tåg till Uppsala, det första på vår lista var att ha champagnefrukost i Ekoparken. Så när vi kom fram inväntade vi att Hanna och hennes kompisar skulle anlända till Uppsala, sen gick vi tillsammans till parken. Det blev massor av gott och ett fint väder till det också. När det var dags för galoppen splittade vi på oss och jag, Johanna och Hanna gick på eget äventyr och kvällen ledde oss till flera festliga ställen i Uppsala. Men det var en riktigt fartfylld dag där jag bland annat träffade på massor av gamla kompisar från Enköping!

En hjärtvärmande överraskning

Canon EOS 700D | Sigma 30mm f/1.4

28/4 - 2016

D R I N K N I G H T

Canon EOS 700D | Sigma 30mm f/1.4
 
Här är några drinkar som vi gjorde kvällen Rebecka och Torun var och hälsade på. Kunde inte låta bli att lägga upp någon bild på bloggen då de var så fina färger! Sen så var jag ju tvugen att passa på då Rebecka är lite av ett proffs på att göra drinkar!

23/4 - 2016

 
 
 
Canon EOS 700D | Sigma 30mm f/1.4
 
Förra fredagen fick jag finbesök, efter flera omplaneringen blev det äntligen av, Rebecka och Torun var och hälsade på mig i Norrköping (Faktsikt bland de första som hälsar på mig, om man räknar med Sannas spontanbesök veckan innan)! De kom fram med tåget på fredag eftermiddag och det blev en sushi till middag och sen film. På lördagen började vi dagen med att gå till Trappan och kolla på Peking Pong Partys beer pongs tunering, senare på kvällen blev det tacosmys innan vi började fixa oss för utgång. Kvällen var väldigt blandad, vi var först hemma hos mig innan vi tog oss till Gripen, sedan mötte vi även upp Amanda och hennes kompisar på O'learys för en drink (de var här i Norrköping och jobbade) innan vi alla tog oss till Trappan. Söndagen blev det hemfärd för tjejerna, tåget var bokat på förmiddagen så det blev en lång fika på Espresso House innan de far hem. För att sammanfatta det blev det en riktigt mysig och fartfylld helg!

NEW IN - LILY AND ROSE

 
Canon EOS 700D | Sigma 30mm f/1.4

RSS 2.0