Stockholm med Emma & Johanna | 30/7 - 2017

Sony Alpha6000 | 16-50mm f/3.5-5.6
 
Vi hade sedan en längre till tillbaka planerat att träffas någon gång under sommaren och eftersom alla jobbade på vardagar i olika städer så bestämde vi oss för att ses en söndag i Stockholm. Dagen börja med att jag och Emma möttes upp för lunch, efter gick vi i lite butiker innan vi mötte upp Johanna, gick i lite fler butiker, fikade, gick i lite fler butiker och avslutningsvis åt vi på Vapiano innan Emma tog tåget hem. Blev inte en jättesen kväll då vi alla skulle upp och jobba vid 7 dagen efter. Men jag och Johanna stannade, tog en prommenad och fikade ännu en gång innan pappa hämtade upp mig runt 21.

28/7 - 2017

Sony Alpha6000 | 16-50mm f/3.5-5.6

Leila 21 år | 22/7 - 2017


Klosterparken | 22/7 - 2017

Sony Alpha6000 | 16-50mm f/3.5-5.6

Middagsdejt efter jobbet | 21/7 - 2017

Sony Alpha6000 | 16-50mm f/3.5-5.6

Hamncaféet | 17/7 - 2017

Sony Alpha6000 | 16-50mm f/3.5-5.6

16/7 - 2017

Sony Alpha6000 | 16-50mm f/3.5-5.6
 
Söndag vaknade vi sent, tog det lugnt, gick och handlade lite plockis att ha till middag, Viktor skulle börja jobba 20 men eftersom jag skulle ta tåget 18 så följde han med och tog tåget med mig eftersom det ändå skulle förbi hans station. Viktor är lite av en tidsoptimist vilket resulterade i att vi fick springa en bit för att hinna med tåget, jag dog.

Heldag i Göteborg | 14-15/7 - 2017

Sony Alpha6000 | 16-50mm f/3.5-5.6
 

Jag utnyttjade mina två timmar flex och slutade tidigare på fredag så jag kunde ta tåget ner till Alingsås och ändå komma fram i rimlig tid. När jag kom fram hade Viktor lagat middag för oss, vi gjorde inget speciellt efter, spelade lite brädspel med hans bror och tog en cykeltur för att kolla på lite djur i som fanns en bit bort.

På lördag hade vi sedan tidigare planerat att åka till Göteborg så sagt och gjort, när jag fyllde 20 fick jag presenten ”Brunch och bubbel för två” av några tjejkompisar, tanken var att vi skulle utnyttja den men när jag sen några veckor tillbaka ringt och försökt boka i både Göteborg och Stockholm har de tyvärr vart sommarstängt. Så istället åt vi lunch på en taiwanesisk restaurang, gick i butiker, Viktors föräldrar bodde nere i sommarstugan, men åkte till Göteborg för att äta middag med oss, vi åt på en fransk restaurang och då tog jag såklart moule frites. Mätta och belåtna åkte vi hem till Alingsås endast för att upptäcka att Viktors cykel blivit stulen, ett riktigt kass avslut på dagen.


8/7 - 2017

 Ursäkta de oskarpa bilderna och det dåliga ljuset
 
På lördag hade vi planerat att spendera dagen i Västerås. Vi hade bokat bord på Bistro Gränden och biobiljetter för Spiderman – Homecoming, eftersom vi inte hade något bättre för oss på dagen åkte jag, Paulina och Viktor till Västerås redan vid 12, vi gick i lite butiker och fikade, senare mötte Martin upp oss på stan och vi gick i yttligare några butiker innan bion. Jag tyckte filmen var rätt bra, sådär lagom med humor och action . Efter bion käkade vi och tog tåget hem vid 22-tiden. När vi kom fram till Enköping åkte jag till Dogge och träffa upp några och ha en spontanspelkväll. Sen så var jag den tröttaste  i världen efter den fullpackade dagen.

NU

Det har vart lite mycket dött på bloggen, jag lägger upp inlägg långt efter att det riktiga datumet. Men det har vart rätt mycket nu på sistone, så jag kan väl updatera er på det jag tycker är lite större, i slutet av April blev jag invald som kassör till vår sektionsstyrelse 17/18, så vi har haft en skiftesvecka och pysslat lite smått inför hösten, det var också runt den tiden jag hade beslutsångest med sommarjobb, men tillslut valde jag att skriva kontrakt med ABB i Västerås för denna sommar. Sen åkte jag och Viktor till Japan nästan direkt när skolan slutade (de inläggen borde vara uppe snart). Så ja, just nu sommarjobbar jag på ABB i Västerås, tåg, buss och hela köret, jag jobbar alla vardagar 07-16 ungefär, vilket betyder att det inte finns så mycket att berätta, för nu.

7/7 - 2017

Sony Alpha6000 | 16-50mm f/3.5-5.6
Bilderna är helt oredigerade då jag missat att jag inte har Lightroom på laptopen utan bara på stationära i Norrköping.
 
Det har vart lite trafikkaos i Västerås där jag jobbar pga av Summer Meet (Motsvarande Power Meet), fredagen var värst då de stängde av alla hållplatser utom start och slutstation på den busslinjen jag brukar ta,  så jag fick gå tidigare från jobbet till Hacksta, vilket är slutdestinationen. Men inte nog med det var bussen försenad med 20 minuter vilket resulterade i att jag missade mitt tåg, så det blev att sitta i Västerås i en timme extra, vilket var surt då jag lika gärna hade kunnat sitta på kontoret och fått flex någon annan dag, men, men. När jag kom hem åkte jag och träffade några gamla kompisar från gymnasiet, vi satt ute på Simons gård och hade det trevligt, vilket var välbehövligt + att jag fick testa min nya kamera för första gången.

RSS 2.0